Roza ali vijola poročne dekoracije

Poročna dekoracija z vijolično bravo:

Vijolična barva pri poročni dekoraciji Goga izraža introspektivnost. Spodbuja domišljijo in navdihuje visoke ideale. Izbira vijolične barve kot svoje glavne barve pri poročni dekoraciji bo ustvarila razpoloženje domišljije in skrivnosti. Če ste izbrali vijolično barvo kot svojo poročno barvo, s tem sporočate, da ste edinstveni, individualni in neodvisni, niste le še ena ovca na tem svetu. Vaša poroka bo moral biti edinstvena, tako, da boste izžarevali iz množice. Pripravljeni ste na ljubezen na nekonvencionalni način in tako si jo boste tudi oblikovali. Ste občutljiva čutna oseba, ki podpira druge in postavlja želje drugih pred svojimi. En nasvet. Pozabite na pričakovanja drugih. Ste nežni in svobodnega duha. Obdajte se z ljudmi, ki vas sprejemajo za takšne kakršni ste. Samo vijolična barva sporoča tudi depresijo zato je pomembno, da ji dodate tudi druge barve. V vaši poroki boste iskali čustveno varnost in občutek, da lahko kontrolirate vse dele vaše poroke. Vendar temu ni tako zanesite se na strokovno pomoč. Iščete duhovno razsvetljenstvo in potrebujejo podporno partnerja v iskanju smisla življenja.

Različice vijolične barve pri poročni dekoraciji:

Temnejši odtenki vijolične barve so povezani s plemstvom in čutnostjo ter s individualnostjo. Svetlejši odtenki so odlični za ženstveno plat polno romantike in nežnosti. Rdečkasto vijolična sporoča družinske tradicije medtem ko barva sivke daje občutek nostalgije in krhke ženstvenosti.

Poročne dekoracije zroza-dekoracija roza barvo:

Izbira roza barve pri poročni dekoraciji sporoča neizmerno razumevanje in obilico ljubezni.  Vsekakor pomeni brezpogojno in ženstveno ljubezen. Če ste izbrali roza za glavno barvo pri vaši poročni dekoraciji, sporočate, da ste oseba polna ljubezni, topline, razumevanja in razmišljanja. Kot karakter ste prijazni, občutljivi predvsem pa izražate razumevanje do drugih. Ste oseba polna discipline, organiziranosti in zrelosti. Roza barva je barva tolažilnosti. Daje nam občutek, da bo na koncu vse v najlepšem smislu in upanje je vaša največja vrlina. Vaš partner vas bo moral ljubiti brezpogojno in vam ljubezen izkazovati na vsakem koraku vajine poti. Združevanje roza s temnimi barvami doda poročni dekoraciji prefinjenost.

Različice roza barve pri poročni dekoraciji:

Vroče roza barva sporoča, da ste moderna ženska, ki ve kaj si želi a je hkrati zelo romantična in prefinjena. Izražate strast in zabavo na eni strani in čutnost in skrivnost na drugi. Rožnata je barva za zrele ženske, ki so pripravljene žrtvovati sebe za druge. Vsekakor pa je izbira pinki barve tista za katero se odloča veliko nevest. Sporoča, da ste oseba, ki ve za kaj se bori in se bo borila do konca življenja. Pripravljeni ste poslušati in vaše ime in osebnost uprizarjata osebo, ki je razumevajoča in bi vam pomagala, ne glede na to kaj se njej dogaja v življenju. Ste izredno nesebični. Zato neveste, ki si boste izbrale pinki pri poročni dekoraciji bodite drzne in ne skromne.